VAPUNPÄIVÄN MELONTAA


Ylioppilaslakit jäi kotio, mutta kaikki muu tarvittava oli mukana kun lähdimme tänään puoleltapäivin melomaan.  Ilma oli vappusääksi ihan mahdoton - ei ollut kylmä, ei tuullut eikä satanut räntää, ei vaakasuuntaan eikä ollenkaan. Sen sijaan auringon säteet pomppivat iloisesti pitkin meren pintaa ja lämpöä riitti. Kesä tuntui olevan jo melkein läsnä, rannassa olevat puut olivat pienenpienellä hiirenkorvalla. Mutta kauas ei rannasta tarvinnut meloa, kun edessä olevien saarten maisema näytti jo ihan erilaiselta. Meren keskellä kallioilla ei viherrystä vielä huomannut.

 
Kiertelimme Ramssinsalmen jälkeen saaren jos toisenkin ennen kuin rantauduimme Natura Vivan uudenuutukaiseen melontakeskukseen Vuosaaren rannassa. Laituria ei oltu vielä ehditty laittaa paikoilleen, mutta rantaan pääsi helposti muutenkin. Paikalla oli kohtuullisesti väkeä tutustumassa uuteen melontakeskukseen. Meidät toivotettiin tervetulleiksi ihka ensimmäisinä meloen tulleina vieraina!

Mies bongasi ensimmäiseksi kajakkien narutelineet ja jäi hetkeksi  pohtimaan, josko semmoisen voisi ideoida meidänkin seuraan. Minä löysin talosta mukavan oloisen  pienen kahvilan, josta ostin miehen laskuun kahvin. Talo tarjosi avajaisten kunniaksi makoisan munkin.

Istahdimme kahvittelemaan viihtyisälle terassille, lämpöä riitti tuulensuojassa varmasti parisenkymmentä astetta. Tänne me tulemme kesän mittaan varmasti toisenkin kerran.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LÄHIMATKAILUA MELOEN

Miehen matkassa Norjaan

MELONTARETKI AHVENANMAALLE 2021