Viikko kesälomasta vietetty leppoisasti mukavassa seurassa. Nyt on sitten melontaretken vuoro. Aloitin valmistelut viime viikon lopulla etsimällä itselleni  nopeasti kuivuvaa pitkähihaista paitaa. Kiersin kaupan jos toisenkin, eikä mitään oikein tahtonut löytyä. Alennusvaatetangoista ei tietenkään mitään sinnepäinkään minun kokoani. Viidennen kaupan kohdalla sen ymmärsin. En voi etsiä ensisijaisesti pitkähihaista paitaa, vaan minun on ensin päätettävä, haluanko treenivaatteen, juoksupuseron vai kenties vain vapaa-ajan vaatteen ja suunnata sitten oikealle osastolle.  Niinpä minä sitten keräilin paitoja sovitettavaksi vähän joka puolelta kauppaa. Materiaalit olivat samoja, väri ja muotoilu vähän poikkesivat toisistaan. Että on vaikeata näin yksinkertaiselle ihmiselle. Mutta löysinhän minä sitten sen juuri melontaan sopivan (!) yksilön. Ja itse asiassa toisenkin.

Tänään olen keskittynyt ruokatarvikkeiden keräilyyn ja pakkaamiseen. Aika monta minigrip-pussia saa kulumaan, kun pakkaa joka aamulle oman pussukan puurohiutaleita, kiisselipusseja, teetä ja kahvia. Mukaan otetaan myös lättytaikinaa, perunamuusijauhetta, makaronia, pastapusseja, keksejä sekä muuta tarpeellista ja tarpeetonta. Lisäksi monenmoista säilypurkkia ja juomatölkkiä. Olisikohan siinä kaikki?

Tavarat alkavat olla kasassa  ja huomenaamulla  matkaamme kohti länttä. Määränpäätä emme tiedä ja siihen on miehen tyytyminen. Nähtäväksi jää, ovatko tuulet suotuisat ja kuinka pitkälle pääsemme runsaan viikon pituisella reissullamme.


Eikä tässä vielä kaikki!
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miehen matkassa Norjaan

MELONTARETKI AHVENANMAALLE 2021